Lina, Souri och Kitzy <3

3 Juni

Publicerad 2013-06-03 10:37:37 i Souri Vuo,

Nu var det ett tag sen igen :)
 
Det har inte hänt så jätte mycket kanske, förutom att odjuret kastade av mig igen förrförra veckan.
Jag hade planerat att jag bara skulle ut i skogen en sväng, men eftersom det regnade så bestämde jag mig för att skritta bort till gofbanan där det inte är lika lerigt, men redan från start så var Souri jättespänd, och höll på att vända, kasta sig och var allmänt fjantig, kände att jag ångrade mig, eftersom jag redan efter 5 min blev dyblöt med, men envis som jag är så tänkte jag att jag skulle ta mig runt.
 
När vi kommit bort till golfbanan så blev han jätte rädd för nåt obefintligt (förmodligen en sabeltandad tiger om man frågar Souri) och då "bugade" han framåt snabbt så jag gled fram mot halsen, och samtidigt så snurra han runt blixtsnabbt (japp ni läste rätt, Souri var blixtsnabb) och började galoppera iväg, och jag låg huxflux på marken, sen stack odjuret hem ensam utan mig, behöver jag tillägga att han var rätt billig då?
 
Och i tisdags när jag ridit ett pass på banan så tänkte jag att han var lite trött och svettig, så jag tänkte skritta av honom på grusvägen mot ridgärdet, men jag hann inte mer än komma fram till ridhuset där Raymonds traktor stod, och där skulle skrället bara inte förbi, han vände, vände och vände, sen som tur var så kom Jenny med Curt ut från rídhuset, och då var det inga problem att komma förbi, fjollhäst.
 
Sen nu har han skött sig bra några dagar iaf, men vi rider inte ut ensamma på honom just nu, eftersom det är då han gör så där, min plan är att vi ska försöka gå promenader efter ridpassen med honom, då iaf jag inte är ett dugg osäker om han börjar bråka när jag inte sitter på, har även planen att införskaffa ett handtag att ha framför sadeln.
 
Igår så fick herr häst hoppa lite gymnastik skutt med Maria, det gick faktiskt riktigt bra tycker jag! resultatet får här nedan:
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Denna blogg handlar om mig och mitt liv med min älskade sambo Fredrik, min underbara hund Kitzy och min häst Souri, är nog allra mest inlägg om den sistnämnda ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela