Lina, Souri och Kitzy <3

Har fått börja rida :D

Publicerad 2012-09-16 18:21:00 i Souri Vuo,

Har inte uppdaterat på ett tag (urusel bloggare I know!) men kan till mitt försvar säga att jag inte har haft så mycket att säga, mer än att jag har fått rida på Souri nu ett par veckor, och att vi har börjat travat lite grann nu, och han är ohalt, pigg och allmänt fräsch! känns trevlig att rida!
 
han har dock varit lite svullen runt såret som nu har läkt ihop och lite varm där, men helt ohalt, feberfri och allmäntillståndet har varit bra, så i samråd med veterinären som behandlade honom så har jag satt igång försiktigt, och så införskaffat kylande liniment som jag smörjt på i några dagar, och idag såg jag resultatet, svullnaden nästan helt borta och ingen värme alls! *hoppar och skuttar*
 
så som det ser ut så fortsätter jag att långsamt sätta igång honom, tar det hellre för lugnt än skyndar igång, har inte bråttom alls, huvudsaken är att hjärtat blir helt frisk! tanken är att han ska fortsätta rida igång ett par veckor till, och imorgon tänkte jag ringa vetten och höra vad hon tror om att ev vara med på ett lättare dressyr pass för tränare, i bara skritt och rida grunder om 2 - 3 veckor, känner att det vore väldigt roligt att vara med, men bara om vet godkänner det :)
 
här kommer lite bilder på söt Souri och en på Kitzan när hon åker cykelkorg =för söööt!
Och ja, han är rätt tjock just nu ^^
 






Om

Min profilbild

Lina

Denna blogg handlar om mig och mitt liv med min älskade sambo Fredrik, min underbara hund Kitzy och min häst Souri, är nog allra mest inlägg om den sistnämnda ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela