Lina, Souri och Kitzy <3

söta Herr Terrorist <3

Publicerad 2012-08-31 11:51:21 i Souri Vuo,

Var på återbesök med Souri förra torsdagen :) det gick bra! han blev av med bandaget, men bet lite för mycket på sitt sår så han ordinerades att ha lindor på så han inte skulle kunna bita på det!
Vi ordinerades en ny 10 dagars period, vilket innebar att han fick börja prommeneras, tömköras och slussas ut i hagen igen, och på måndag får jag förmodligen sitta på honom igen <3
 
Så efter återbesöket åkte jag till hööks och införskaffade snabbbandage, så jag skulle slippa linda flera gånger per dag.
 
Eftersom han fick på sig ett bandage på ATG så skulle jag inviga dom nya snabb bandagen på fredagen, sagt och gjort, dom satt så fint när jag åkte hem!
 
När jag kom till stallet följande dag så hade terroristen Souri fullkomligt förstört bandagen *suck* det blev på med vanliga lindor, och ett samtal till Cajsa som lovade att titta till honom så han inte skulle ta av sig lindorna igen!
 
Eftersom jag och Fredrik var bjudna på hans brors 30 års fest på em, så drack jag att glas välkomstbål (med alkohol i)när vi kom dit, och ca 1 timme efter det så ringde Cajsa och berättade att herr terrorist tagit av sig padden som ska sitta under bandaget, så dom lindade om herr terrorist, men ännu en timme efter det så ringde Penny och talade om att han gjort det igen *suck*
så det var bara att ordna skjuts och åka ut och ta på ett ordentligt bandage, med bomull, gasbinda, vet-flex och SILVERTEJP!
 


Den lindan satt iaf kvar! så på söndagen så åkte jag och köpte antibit som jag planerade att fullkomligt dränka lindorna i!
Sagt och gjort, lindade på, sprayade som en jäkla tok, och skrev på tavlan att dom skulle ringa mig om han plockat av sig lindorna! ingen hörde av sig på kvällen, så jag kände mig lugn, men måndag morgon fick jag medelande av en från stallet som löd: Båda lindorna av, hälsar Souri....
jäkla pilliga terrorist häst! som penny sa, han skulle kunna pilla sig ut från kumla fängelset...
 
jag tog beslutet att prova om han kunde gå utan lindor utan att bita på sitt sår, och det klarade han iaf!
 
senare på måndagen var det dags att prova att släppa ut honom i hagen, och det gick bra, men han så ut som fan efter en timme i hagen *suck*
 


snygg?
 
Igår så tömkörde jag plutten, han var jättduktig, så det blir lite tömkörning idag med :D
 
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Denna blogg handlar om mig och mitt liv med min älskade sambo Fredrik, min underbara hund Kitzy och min häst Souri, är nog allra mest inlägg om den sistnämnda ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela