Lina, Souri och Kitzy <3

15 Juli

Publicerad 2013-07-15 22:00:00 i Souri Vuo,

Jaha nu har jag gjorde igen :) över en månad sen senast :( har inte haft nån ork att skriva något, men ska försöka klottra ner lite nu :)
 
Souri och jag har nu flyttat, känns ok :) är ju ganska mycket ensam i stallet, men det är bara bra för mig då jag har väldigt lätt att fastna och inte få något gjort :) ridhuset är ju lite mindre än det vi hade på Yxsta, men däremot så är jag nästan alltid ensam,vilket gör att jag kan koncentrera mig bättre på ridningen :)
 
förra veckan var vi iväg och tränade för Daniel, och det gick så otroligt bra så jag kunde knappt fatta att det var jag som red där, känslan var underbar helt enkelt!
 
Vi började passet med att rida igenom det vi gjorde förra gången, alltså rida på stora volten, och på den öppna delen göra en volt åt andra hållet, tillbaka på stora volten och aktivera, fatta galopp, och det gjorde Soran och jag med glans.
Sen fick vi jobba med en del nya övningar, bla annat rida på kvarts linjen, ställa innåt, rakställa innan kortsidan, aktivera och fatta galopp när vi kom ut på spåret, galoppera längs långsidan och in på kvartslinjen, ställa innåt, göra stor volt till spåret, bryta av till trav och sedan göra om allt igen :)
Jobbigt tyckte både jag och Soran.
 
Daniel tyckte att det hänt en hel del med både min ridning och Souris utveckling, han tyckte precis som jag kännt, att Souris galopp har blivit mycket bättre. vi båda fick beröm, och det känns så kul att få beröm av någon som är så duktig som Daniel :)
 
Det roligaste med min egen utveckling är att jag numera kan sitta ner i traven ordentligt på Souri, det kunde jag inte ens innan olyckan. har haft så svårt att "komma in" i Souris takt, då min förra häst Chanel hade hälften så stort steg som Souri, och jag red ju nästan enbart henne i 7 år, så omställningen har varit lite svår för mig :)
 
På torsdag är det dags för första hopträningen för mig och Souri igen, vi ska åka iväg till Britt, jag känner mig både taggad och orolig, känner att jag är lite rädd för att han ska bocka igen, även om han inte har gjort det alls sen februari, men dock är han ju fortfarande urstark ibland, och jag känner mig väl mest rädd för att jag inte ska få upp huvudet ordentligt efter hindrena.
Samtidigt så måste nån gång va den första hoppträningen efter olyckan, och vi har faktiskt skuttat lite på hemmaplan, senast igår, och det har gått bra. men det är ju hoppa jag vill så får väl försöka sparka undan monstren (läs rädslan) och jobba på!
 
Jobbet går bra än så länge, hoppas bara på att allt ska fortsätta gå bra så jag kan få min efterlängtade fasta anställning, får ju den om inget händer, dvs att jag inte skadar mig igen, eller att det helt plötsligt skulle bli jobbbrist, med min förbaskade j*vla otur så händer det väl nåt... alla får väl hålla tummarna för mig!
 
nej nu ska jag läsa lite bok :) kram på er!
 
 
 
 
 Bilden överst är tagen igår i "nya" ridhuset efter att vi skuttat lite ;) bilden under är Souris stoooora hage som han delar med endsat 2 hästar, och snart blir det bara han och en till :)
 
 
 
 
 
 Några skutt, tycker att hans hoppstil på den längst ner är ytterst intressant ;)
 
 
 fin bild på Soran
 
 
liten bild på en av våra nya pärlor på jobbet :) fock så ska det bli heltäckande bil på båda sidorna :)
 
 
 
Suddig bild på ekipaget som jag var ute och körde till verkstaden för nån månad sen :) dock
med gamla bilen
 
Avslutar med en bild på värdlens finaste när hon solar i parken <3
 
 

Om

Min profilbild

Lina

Denna blogg handlar om mig och mitt liv med min älskade sambo Fredrik, min underbara hund Kitzy och min häst Souri, är nog allra mest inlägg om den sistnämnda ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela