Lina, Souri och Kitzy <3

tävlingar :)

Publicerad 2009-10-26 15:44:38 i Allmänt,

Nu har jag som vanligt varit kass på att uppdatera.

Har faktiskt hänt en hel del och jag och Jim ska flytta te örebro :) ska bli skönt att komma hem, får till och med tebax samma box som jag hade tidigare på yxsta :D


jag har juh tävlat 2 helger i rad nu, förra helgen så var vi på hemmaklubben falbygdens HSF och där hoppade vi bara 1 m, då fick vi 4 fel, men hon gick väldigt bra så jag är nöjd ändå.


i helgen har Rani vart här och vi började helgen med att feta oss med pizza från gondolino, sen hem och kolla film, på lördagen var vi och köpte fina ridvantar rill mig sen åkte vi och klippte Chanel vilket tog 2 timmar, tar juh tid när man ska klippa benen och vara nogrann :P på kvällen så åkte vi till Jims bror Tom på fest, sen åkte vi hem och sov.
på söndags morgonen så skulle vi juh upp till tävlingen i skövde, vi visste att vi skulle ställa om klockan på natten så vi ställde tillbaka min klocka på kvällen och Rani sa att hennes skulle ställa om sig själv så den ställde vi aldrig om, och på morgonen ringde min klocka kl 6 och så väckte jag rani, hennes klocka stod på 5 så då började vi undra vilken som stod rätt?
så vi kollade på alla 3 datorerna som alla stod på kl 6, text tv stod på kl6 och fröken ur kl 6 så vi undrar juh då vad ranis mobil höll på med? :P
Aja upp kom vi och iväg te stallet, fixade iordning chanel och drog iväg.
i skövde hoppade vi 95 cm o 1 m så här nedan på filmen så visar vi hur det gick :P



Om

Min profilbild

Lina

Denna blogg handlar om mig och mitt liv med min älskade sambo Fredrik, min underbara hund Kitzy och min häst Souri, är nog allra mest inlägg om den sistnämnda ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela